Societatea noastră are ca obiectiv menținerea poziției pe piață, poziție obținută în cei peste 20 de ani de experiență în domeniul sistemelor de amortizare a zgomotului și vibrațiilor pentru calea de rulare a transportului pe șine


Producția elementelor de cauciuc se realizează în atelierele proprii dotate corespunzător, societatea având implementate Sistemul de Management al Calității și certificările OCS - Autoritatea Feroviară Română.


Cauplast SRL anticipează cerințele și asteptările clienților referitoare la menținerea constantă a calității și a măsurilor necesare pentru realizarea unor produse care să satisfacă cerințele tehnice ale beneficiarilor.

Societatea noastră a participat cu aceste produse la realizarea și reabilitarea principalelor linii de tramvai, metrou și treceri la nivel cu cale ferată.

Printre colaboratorii tradiționali ai S.C. CAUPLAST S.R.L. se numără societăți de construcții cu tradiție pe piața construcțiilor de transport și nu numai, cum ar fi: SOPMET S.A., SWIETELSKY, MAX BÖGL, C.F.R., Tancrad, Martin Rose Romania si altele.

 

CERTIFICARI


Autorizaţie de Furnizor Feroviar, AFF Seria AF, Nr. 6873 pentru domeniul de fabricare ’’Articole tehnice din cauciuc (placute de prindere, elemente amortizoare pentru diminuarea zgomotelor si vibratiilor) utilizate in domeniul feroviar.




Certificat de Omologare Tehnică Feroviară, Seria OT Nr. 82/2016, pentru placute din cauciuc pentru prinderea sinei tip K



Autorizaţie de Furnizor Feroviar, AFF Seria AF, Nr. 6647 pentru „Fabricarea articolelor din cauciuc pentru amortizarea zgomotelor şi vibraţiilor” la calea de rulare a tramvaielor şi a metroului uşor.



Certificat de Omologare Tehnică Feroviară, Seria OT Nr. 65/2016, pentru „ANSAMBLU ELASTIC CAUPLAST”, omologare tehnică de fabricaţie în fază finală.


Certificat de Omologare Tehnică Feroviară, Seria OT Nr. 64/2016, pentru „ANSAMBLU ELASTIC CAUPLAST”, omologare tehnică de tip în fază finală.





Certificat de conformitate seria SMC, NR. 085.





Certificat de conformitate seria SMM, NR. 041.





Certificat de conformitate seria SSO, NR. 019.